Damgolf

Välkomna till sommarens tävlingar hälsar tävlingskommittén

Damsektionen 2022

Tävlingar 2022, torsdagar

Tävlingarna startar kl 9.00 med samling kl 08.45

•    Vi spelar 12 hål
•    Efter tävlingen gemensamt fika och prisutdelning
•    Startavgift 20 kr

Anmälan:

- på klubbhusets anslagstavla dagen innan eller till
- E-post:  asaboden@telia.com

Kom ihåg att ange hcp.
Startavgift 20 kronor.

Välkomna till sommarens tävlingar hälsar tävlingskommittén, Elsa, Ninni, Karin och Åsa!

9 juni PB
16 juni PB
23 juni Scramble
30 juni PB
7 juli Foursome
14 juli PB
21 juli Snörtävling
28 juli Flaggtävling
4 augusti PB
11 aug Tre klubbor och putter

Damsektionen 2021

Tävlingskommittén för damgolfen har under året bestått av Elsa Jannert, Karin Redelius, Ninni Rabenius och Åsa Bodén.

Tävlingar
Under sommaren 2021 genomfördes tio damtävlingar på torsdagar i kommitténs regi.

Start med PB, därefter scramble, PB, greensome, PB, foursome, flaggtävling, PB och som avslutning den populära tävlingen med tre klubbor och putter och en gemensam lunch under trivsamma former.

Den populära snörtävlingen arrangerades denna sommar av herrarna. Alla tävlingar gick till en början över 18 hål och därefter spelades den nya banans sträckning över 12 hål och samlade över lag högt deltagarantal, mycket glädjande!

Tävlingskommittén
gm Åsa Bodén